Adverteren/productreviews

Wearable technology is dé technologietrend voor de komende jaren. Apparaten in en oms ons heen worden voorzien van sensoren en alles wordt verbonden met internet. Dat maakt een hele nieuwe range aan producten mogelijk voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Het marktpotentieel – en daarmee de belangen van fabrikanten en resellers – is ongekend groot als het om wearables gaat. Daarom is Wearable dé plek om te adverteren met innovatieve producten of diensten.

Maandelijks wordt onze website bezocht door duizenden geïnteresseerde consumenten en prosumers. Daarnaast zijn we actief op Facebook (2.000+ fans) en op Twitter (3.000+ followers), waar we gevolgd en geretweet worden door invloedrijke personen in binnen- en buitenland. We versturen ook een wekelijkse nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws.

Bannercampagnes, sponsored content en advertorials

We bieden verschillende adverentiemogelijkheden: adverteren kan via Google Adwords (target de campagne op ‘Wearable’), maar ook bannercampagnes op maat zijn mogelijk, zowel via onze website als via onze social media-kanalen en nieuwsbrief.

Meer inhoudelijke vormen van adverteren (contentmarketing) zijn ook mogelijk, denk aan advertorials, waarbij de adverteerder de content (tekst/afbeeldingen/video’s) aanlevert waarna deze tegen betaling geplaatst worden. Deze artikelen worden als advertorial aangemerkt, en we behouden ons het recht voor om bijdragen van onvoldoende kwaliteit of te weinig relevantie te weigeren.

Productreviews

Naast advertentiecampagnes is het (ook) mogelijk om een product dat aansluit bij de interesses van onze doelgroep door ons te laten bespreken. De adverteerder levert ons kostenloos het product aan, waarna wij een inhoudelijk onafhankelijke bespreking schrijven. Het product in kwestie kan daarna door ons aangewend worden voor bijvoorbeeld een give-away actie.

Interesse? Mail naar wdejager@wearable.nl.