Victoria’s Secret presenteert ‘Incredible’ slimme sportbeha

By on 25 november 2014
Victoria's Secret Incredible sport-bh

Langzaamaan begint wearable technology mainstream te worden, zeker nu bekende modemerken kledingstukken op de markt brengen met ingebouwde elektronica. Zo heeft lingeriemerk Victoria’s Secret zojuist de ‘Incredible‘ geïntroduceerd, een bh die voorzien is van sensoren die je hartslag kunnen meten. De sportbeha is bedoeld voor vrouwen die tijdens de workout hun cardio in de gaten willen houden.

De slimme bh gaat voor 75 dollar over de toonbank. Dan ben je er overigens nog niet: de bijbehorende hartslagmonitor zul je los moeten aanschaffen, het kledingstuk beschikt alleen over de elektrodes. Volgens de fabrikant is de bh compatible met ‘de meeste heart rate monitors’ van de bekende merken.

De sensor-bh van Victoria’s Secret is overigens niet de eerste stap van het bedrijf in de wereld van wearable technology. Eerder deze maand kondigde het lingeriemerk een fitnesstracker aan die verkocht onder de naam Victoria’s Secret Shine. Deze ging voor $200 over de toonbank maar is inmiddels naar het schijnt niet meer te verkrijgen.

Wiebe de Jager

About Wiebe de Jager

Hoofdredacteur Wearable. Gek van gadgets maar weigert een smartwatch te dragen. Oprichter van eReaders.nl en Dronewatch.nl. Twitter: @wdejager

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *