Hoe de iWatch eruit zou kunnen zien

By on 22 augustus 2013
iWatch mockup

Zoals gebruikelijk bij nieuwe Apple-gadgets wordt er in de maanden voorafgaand aan een mogelijke productlancering druk gespeculeerd over het uiterlijk en de mogelijkheden van het nieuwe apparaat. Ook verschijnen er vaak mockups, in de vorm van 3D renderings en andere artist’s impressions op het internet. Soms slaan die mockups de plank niet eens zover mis. Dat is zeker te hopen bij deze prachtige schetsen van designer Federico Ciccarese!

Het is niet voor het eerst dat de vormgever van CiccareseDesign zijn fantasie uitleeft op nieuwe Apple-producten. Eerder maakte hij conceptdesigns voor de iPhone 6, en hij maakte ook al concepten van een wearable versie van de iPhone 5.

Het gerucht dat ook Apple aan een smartwatch werkt doet al lange tijd de ronde. Het feit dat het bedrijf enige tijd geleden de naam iWatch registreerde in een aantal landen doet vermoeden dat er inderdaad een slim horloge aan zit te komen.

Verder bracht de New York Times in februari het nieuws dat het Apple-horloge een scherm van gebogen glas zou krijgen, waardoor hij goed om je pols past. Dat sluit in ieder geval goed aan bij onderstaande afbeeldingen.

(via: Business Insider – afbeeldingen: Federico Ciccarese)

Wiebe de Jager

About Wiebe de Jager

Hoofdredacteur Wearable. Gek van gadgets maar weigert een smartwatch te dragen. Oprichter van eReaders.nl en Dronewatch.nl. Twitter: @wdejager

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *