Lazy Reader Glasses laat je boeken lezen terwijl je plat ligt

By on 26 september 2013
Lazy Reading Glasses

Lees je vaak in bed? Dan ben je vast bekend met het probleem dat je op den duur last krijgt van je nek door de onnatuurlijke poses die je inneemt. De Lazy Reader Glasses biedt een oplossing in de vorm van een bril die je om een hoekje laat kijken, zodat je plat op je rug kunt liggen tijdens het lezen.

De bril is voorzien van speciaal ontwikkelde spiegellenzen, die je zicht met 90° draaien. Daardoor kun je het boek rechtop je buik houden en het prima lezen terwijl je hoofd plat op bed ligt. Op die manier kun je voor het slapen gaan lekker lezen zonder dat dit ten koste gaat van je nekspieren. Rechtop zitten lezen met het boek plat op schoot kan natuurlijk ook.

De bril is te koop voor $22,95 bij Gadgets and Gear. De fabrikant van de bril raadt elk ander gebruik van de bril overigens af. Wil je liever geen rare bril op tijdens het lezen dan kun je natuurlijk altijd nog overwegen om een e-reader te kopen.

Lazy Reading Glasses in bed

Wiebe de Jager

About Wiebe de Jager

Hoofdredacteur Wearable. Gek van gadgets maar weigert een smartwatch te dragen. Oprichter van eReaders.nl en Dronewatch.nl. Twitter: @wdejager

One Comment

  1. JAN

    12 september 2015 at 20:28

    DOMME OPMERKING, MET EEN EREADER LEES JE HETZELFDE ALS MET EEN BOEK, KAN OOK NIET LIGGEND OP JE RUD!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *