Ga met korting naar de Wearable Technologies Conference in München!

By on 20 december 2013
Wearable Technologies Conference 2014

Op 27 en 28 januari 2014 vindt in München de Wearable Technologies Conference Europe plaats, waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van wearable tech getoond en besproken worden. Lezers van Wearable technology magazine kunnen dit bijzondere evenement met korting bezoeken.

De Wearable Technology Conferences worden al sinds 2006 georganiseerd door WT. Tijdens het evenement komen experts, fabrikanten en decision makers op het gebied van productie, research en commercie bij elkaar om geupdate te worden met betrekking tot de laatste ontwikkelingen op het vlak van Health, Wellness, Active Life, Lifestyle Computing, Communication, Security/Safety en Fashion.

Bezoekers van het congres kunnen een uitgebreide line-up aan technologische innovaties bekijken en ervaren, de laatste trends bespreken en in contact komen met zowel trendsettende bedrijven als de meest uiteenlopende start-ups. Tijdens het tweedaagse conferentieprogramma is er onder andere aandacht voor recente ontwikkelingen op het vlak van sensoren, communicatie, energie en interfaces. Aanvullend hierop zal er gesproken worden over smartwatches en smart glasses, augmented reality en gezondheidstoepassingen.

Daarnaast wordt op 27 januari de Wearable Technologies Innovation World Cup uitgereikt aan de meest innovatieve producten in de categorieën Sports&Fitness, Healthcare&Wellness, Security&Prevention, Gaming&Lifestyle, en aanvullend hierop de speciale categorieën Evolve Insurance Award, Smart Clothing, blukii® App 2.0, en Phone as a Wearable Hub. De winnaar van de Cup mag zich een jaar lang WT Innovator of the year noemen.

Normaal gesproken kost een kaartje voor deze conferentie € 827,05 (incl btw). Lezers van Wearable technology magazine krijgen 15% korting op dit bedrag met de volgende kortingscode: WRBL_WT. Let op, deze code is slechts één week geldig, dus registreer snel!

Wearable technology magazine is een officiele mediapartner van de Wearable Technologies Conference.

Wiebe de Jager

About Wiebe de Jager

Hoofdredacteur Wearable. Gek van gadgets maar weigert een smartwatch te dragen. Oprichter van eReaders.nl en Dronewatch.nl. Twitter: @wdejager

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *