Nieuwe drone Phantom 3 Standard biedt ultra hd videocamera

By on 6 augustus 2015
DJI Phantom 3 Standard drone

Ben je op zoek naar een cameradrone waarmee je mooie videobeelden kunt schieten in een hoge resolutie, dan is de nieuwe Phantom 3 Standard quadcopter van DJI zeker het bekijken waard. De drone beschikt over een elektronisch gestabiliseerde 2,7k camera en kan ruim twintig minuten in de lucht blijven op één batterijlading.

De Phantom 3 Standard is een aanvulling op de enkele maanden  geleden geïntroduceerde Phantom 3-serie quadcopters van de Chinese dronefabrikant DJI. Deze onderscheiden zich door een hoog gebruiksgemak en zeer stabiele videobeelden, doordat de camera is bevestigd aan een gimbal die bewegingen van de drone elektronisch compenseert.

Ten opzichte van de eerder geïntroduceerde modellen is de Phantom 3 Standard iets eenvoudiger uitgevoerd. Een aantal features van de Advanced en Professional uitvoeringen zijn weggelaten. Daar staat tegenover dat de camera kan filmen in ultra hd (2,7k). Foto’s maken doet de Standard in een resolutie van 12 megapixels.

Gezien het prijskaartje van net iets meer dan 900 euro is de DJI Phantom 3 Standard derhalve een ideale instapdrone voor mensen die serieus aan de slag willen gaan met luchtfotografie of het maken van aerial video’s.

Wiebe de Jager

About Wiebe de Jager

Hoofdredacteur Wearable. Gek van gadgets maar weigert een smartwatch te dragen. Oprichter van eReaders.nl en Dronewatch.nl. Twitter: @wdejager

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *