Samsung’s smartwatch-reclame ‘slechtste van 2013’?

By on 24 december 2013
Samsung Galaxy Gear reclame

Een nieuwe commercial waarin Samsung haar Galaxy Gear-smartwatch aanprijst is op internet bijzonder kritisch ontvangen. ‘Een bizarre nieuwe reclame’, noemt Business Insider het spotje. ‘Enge mannen houden van de Galaxy Gear’, kopt CNET. En volgens The Independent is het ‘de slechste reclame van het jaar 2013’.

In het reclamespotje is te zien hoe twee jonge mannelijke wintersporters strijden om de gunst van een aantrekkelijke jonge dame. Eén van de heren draagt een Galaxy Gear smartwatch en steelt daarmee de show in de sklift, op de piste en tijdens de après-ski. Het andere heerschap moet lijdzaam toezien hoe de dame zwicht voor de features van de smartwatch en daarmee voor de charmes van de trotse eigenaar.

Op internet zijn de commentaren niet van de lucht, waarbij woorden als ‘smakeloos’, ‘achterlijk’ en ‘eng’ worden gebruikt. Ook vragen sommige personen zich hardop af welke vrouw het in vredesnaam goed zou vinden als een wildvreemde man met zijn horloge stiekem foto’s van haar maakt terwijl ze een piste afdaalt.

Enfin, bekijk de clip en oordeel zelf!

Wiebe de Jager

About Wiebe de Jager

Hoofdredacteur Wearable. Gek van gadgets maar weigert een smartwatch te dragen. Oprichter van eReaders.nl en Dronewatch.nl. Twitter: @wdejager

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *