ODL Rotterdam laat publiek experimenteren met Glass

By on 2 mei 2014
ODL Rotterdam

Wil je zelf een keer Google Glass uitproberen? Vanaf vandaag is dit mogelijk in het Open Device Lab Rotterdam. Een Open Device Lab is een plek waar developers gratis hun (responsive) websites of apps kunnen testen op een breed scala aan devices. Vanaf vandaag is er een nieuw device toegevoegd aan de collectie van het ODL Rotterdam: de Google Glass. Daarmee zijn ze het eerste Open Device Lab in Europa die een Google Glass beschikbaar stelt voor het publiek.

Als aanvulling op de 16 devices, variërend van tablets tot telefoons, is er nu ook een Google Glass toegevoegd aan de collectie. Hiermee is het vanaf vandaag mogelijk geworden voor developers in Nederland om te bouwen, testen en experimenteren met Google Glass apps. Naast developers zijn uiteraard ook andere geïnteresseerden welkom om de Glass uit te komen proberen.

Via de website kun je reserveren om gebruik te kunnen maken van het Lab. Het Open Device Lab Rotterdam is gevestigd in het kantoor van VI Company, naast het Centraal Station en daarmee ook voor bezoekers van buiten Rotterdam goed te bereiken.

Openingstijden: werkdagen tussen 8:30 en 17:00

Reserveren via: odl.vicompany.nl

Wiebe de Jager

About Wiebe de Jager

Hoofdredacteur Wearable. Gek van gadgets maar weigert een smartwatch te dragen. Oprichter van eReaders.nl en Dronewatch.nl. Twitter: @wdejager

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *